Η Think & Do παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολιτικής επικοινωνίας. Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει εκστρατείες τόσο στην κεντρική πολιτική, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της στρατηγικής επικοινωνίας, την υλοποίησή της, αλλά και την οργάνωση πολιτικών γραφείων και γραφείων τύπου.

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Βουλή των Ελλήνων

Περιφέρειες & Δήμοι

Η σύγχρονη πολιτική επικοινωνία μπορεί να συντελέσει στην επιτυχία. Κάθε ενέργεια στο πλαίσιο αυτής είναι σαν μία σκακιέρα: από τη μία πλευρά μια σωστή κίνηση μπορεί να σε φέρει στην κορυφή, αλλά ένα λάθος μπορεί να σε φέρει σε θέση ματ.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν

Ανάλυση περιβάλλοντος, σχεδιασμό & ανάπτυξη στρατγικής
Αξιοποίηση των πιο σύγχρονων μεθόδων, εργαλείων & τακτικών

Αναλαμβάνουμε την ανάλυση περιβάλλοντος με σκοπό την διαμόρφωση μιας συνεκτικής στρατηγικής απόληξη της οποίας είναι συγκεκριμένες ενέργειες, η υλοποίηση των οποίων εντάσσεται σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επίτευξη των πολιτικών στόχων που τίθενται.

Οι υπηρεσίες γραφείου τύπου περιλαμβάνουν τη δημιουργία δελτίων τύπου, την παρακολούθηση εκ μέρους των πελατών μας των ΜΜΕ, την παραγωγή περιεχομένου όπως άρθρα, newsletters κ.α..

 

 

 

Η διαχείριση των σχέσεων με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και η παρουσία σε αυτά αποτελεί πυρηνικό αντικείμενο της πολιτικής επικοινωνίας, το οποίο παρέχεται ως υπηρεσία.

Αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση και την υλοποίηση μιας στοχευμένης στρατηγικής στα social media. Επιπροσθέτως, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τόσο την πραγματοποίηση εκστρατειών, όσο και την παραγωγή πρωτογενούς περιεχομένου (κείμενα, banners κ.α).

Αναλαμβάνουμε την παραγωγή δημιουργικού περιεχομένου παρέχοντας ολοκληρωμένες γραφιστικές υπηρεσίες. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών βίντεο, όπου η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει τον καθορισμό μηνύματος και την κινηματογράφηση, το σενάριο, το κείμενο, το γύρισμα, αλλά και την επεξεργασία του.

Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό δημοσκοπήσεων, την υλοποίησή τους, καθώς και την ανάλυση των αποτελεσμάτων τους.

Με την εγγύηση της
Think & Do