Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας, στοχεύοντας στην ανάπτυξη μιας συνολικής προσδοκώμενης ταυτότητας με τοποθέτηση και προώθηση ενός οργανισμού ή μιας επιχείρησης. Σε αυτό το πλαίσιο, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας που αφορούν τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον μιας επιχείρησης. 

Εσωτερικό περιβάλλον

Εξωτερικό περιβάλλον

Στο σύγχρονο διεθνοποιημένο και ανταγωνιστικό εταιρικό περιβάλλον, η κατάλληλη εταιρική επικοινωνία μπορεί να συντελέσει σε σημαντικές επιτυχίες, ή να οδηγήσει σε σημαντικές δυσχέρειες.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν

Ανάλυση περιβάλλοντος, σχεδιασμό & ανάπτυξη στρατγικής
Αξιοποίηση των πιο σύγχρονων μεθόδων, εργαλείων & τακτικών

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη και διαμόρφωση ενός δομημένου πλέγματος εσωτερικής επικοινωνίας ανάμεσα στους εργαζομένους εντός μιας εταιρείας με στόχο τη διαμόρφωση και ανάπτυξη μιας ομοιογενούς και κατανοητής εταιρικής κουλτούρας, ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ενίσχυση ενός καλού οργανωσιακού κλίματος. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την διοργάνωση και διαχείριση εσωτερικών εταιρικών εκδηλώσεων και συναντήσεων.

 

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένου σχεδιασμού επικοινωνίας μιας εταιρείας με εξωτερικούς δρώντες, όπως πελάτες, επενδυτές, μέσα ενημέρωσης. Διασφαλίζουμε την δημιουργία θετικής εικόνας, με παράλληλη ενίσχυση της φήμης μιας εταιρείας. Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουμε την οργάνωση και διαχείριση εταιρικών εκδηλώσεων, συνεδρίων και συναντήσεων με εξωτερικούς δρώντες.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση συνεκτικής στρατηγικής για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών των πελατών μας, μέσα από την επιλογή κατάλληλων μέσων και ενεργειών όπως διαφημιστικών καμπανιών, δημόσιων σχέσεων και άλλων ενεργειών μάρκετινγκ.

Παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες σχεδιασμού, υλοποίησης και προβολής προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας για τους πελάτες μας.

Παρέχουμε υπηρεσίες διαμόρφωσης ολοκληρωμένων σχεδίων εφαρμογής στρατηγικών διαχείρισης κρίσεων με στόχο την αντιμετώπιση μιας αρνητικής κατάστασης την οποία μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσει μία εταιρεία. Επιπροσθέτως, παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης κρίσεων σε πραγματικό χρόνο, κατά την διάρκεια ενός τέτοιου γεγονότος.

 

Με την εγγύηση της
Think & Do